Avui us volem proposar una recepta amb una verdura ben colorida: la remolatxa. És un d’aquells productes que no tothom coneix i que a part de tenir moltes propietats i nutrients, afegeix una cosa important a la taula: color!
Us animeu amb aquesta crema de remolatxa?
Ingredients
- 1/2 litre de llet
- Entre 2 i 3 remolatxes (segons la mida)
- Pebre i sal
- Altres ingredients, segons com la vulgueu decorar
Elaboració
- Rentem les remolatxes senceres (deixant els tronxos i les fulles sense tallar)
- Bulliu les remolatxes uns 25 minuts (assegureu que siguin toves punxant-les abans d’apagar el foc)
- Peleu les remolatxes
- Tritureu les remolatxes, juntament amb la llet (en podeu afegir més o menys, segons si us agrada més o menys espessa)
- Salpebreu a gust
- Opcionalment podeu decorar amb:
- Petits talls de formatge fresc o mozarella rallada
- Unes boles de iogurt (o gelat de iogurt)
- Verdura cruixent
- …
Aquesta crema es pot menjar freda o calenta.
Bon profit!