Recepta: crema de remolatxa

Avui us volem proposar una recepta amb una verdura ben colorida: la remolatxa. És un d’aquells productes que no tothom coneix i que a part de tenir moltes propietats i nutrients, afegeix una cosa important a la taula: color!

Remolatxa

Us animeu amb aquesta crema de remolatxa?

Ingredients

  • 1/2 litre de llet
  • Entre 2 i 3 remolatxes (segons la mida)
  • Pebre i sal
  • Altres ingredients, segons com la vulgueu decorar

 

Elaboració

  • Rentem les remolatxes senceres (deixant els tronxos i les fulles sense tallar)
  • Bulliu les remolatxes uns 25 minuts (assegureu que siguin toves punxant-les abans d’apagar el foc)
  • Peleu les remolatxes
  • Tritureu les remolatxes, juntament amb la llet (en podeu afegir més o menys, segons si us agrada més o menys espessa)
  • Salpebreu a gust
  • Opcionalment podeu decorar amb:
    • Petits talls de formatge fresc o mozarella rallada
    • Unes boles de iogurt (o gelat de iogurt)
    • Verdura cruixent

Aquesta crema es pot menjar freda o calenta.

Crema de remolatxa

Bon profit!