Tasta’m i bon profit som una empresa especialitzada en el servei de cuina per a col·lectivitats.

L’alimentació és una funció vital i al mateix temps una funció social i cultural essencial, i és per això que apostem per: Una cuina de qualitat…sana, variada, amb productes de temporada i ecològics. Treballant amb proveïdors la finalitat dels quals és la integració sociolaboral. Una atenció propera i sensible, tenint en compte la persona com a protagonista d’aquesta experiència gustativa.

Un servei eficaç, creatiu i innovador, estant al dia de les darreres novetats gastronòmiques per millorar el nostre servei i optimitzar al màxim tots els recursos. Per això l’any 2013, l’associació ANTA ens va concedir el premi INNOVANTA al “Millor ús de la línia freda”, per la nostra “contribució en tasques d’innovació i desenvolupament tecnològic del sector de l’hostaleria”.

Com empresa compromesa amb la societat col·laborem i treballem amb diferents agents socials, entitats i associacions, com el recooperem, donant l’excedent alimentari dels nostres serveis a famílies en risc d’exclusió social per aconseguir un canvi mediambiental, econòmic i social.

 

Oferim varietat de plats, per experimentar amb les textures, les olors, els colors i els gustos.