MENJAR A L’OFICINA I A L’EMPRESA NOVA PROPOSTA DE CÀTERING PER A EMPRESES QUE NO DISPOSEN DE MENJADOR DE TASTA’M I BON PROFIT

A Tasta’m i Bon profit hem creat una nova línia de menjar a l’oficina per a les empreses. Es tracta d’un servei de càtering per a empreses, pensat per ser portat a l’oficina, empresa o despatx. D’aquesta manera els treballadors poden tenir un menjar variat i de qualitat sense necessitat d’anar a menjar fora cada dia o portar-se la carmanyola.

Cada dia hi haurà tres plats per escollir (tres primers, tres segons i tres postres). Els menús són variats i s’intenten adaptar a les diferents necessitats: menús de dieta (cada dia hi haurà amanida, verdura i un segon de planxa o forn), menús més energètics, menús més suaus….

Tots els nostres menús són elaborats amb matèries primeres de qualitat, amb productes de proximitat, alguns productes ecològics i amb plats ben elaborats, perquè menjar a la feina cada dia sigui un plaer. També són menús variats perquè ningú no s’avorreixi de menjar sempre el mateix!

Com funciona el servei de càtering per empreses?

Encarregar-nos el menjar que hem de portar a l’empresa és molt senzill. Tasta’m i Bon Profit envia els menús de la setmana i les persones usuàries del servei podran escollir el menú de cada dia. I res més, es trobaran el seu dinar a la nevera de l’empresa amb el seu nom! Tan fàcil com això!

 Dinem avui amb Tasta’m i Bon Profit?

 

PROPOSTA DEL SERVEI D’ALIMENTACIÓ PER A EMPRESES QUE DISPOSEN DE MENJADOR

Podem gestionar el servei d’alimentació de la seva empresa i ens adaptem a la seva estructura i organització.

Aquesta gestió potser des de una “cuina un situ” amb personal especialitzat que cuina en les seves instal·lacions, fins a un càtering transportat que podria incloure el personal necessari per la seva execució.

Estem oberts a adaptar-nos a les seves necessitats per poder oferir-los el servei que necessiten a la seva mida.

Si voleu més informació d’aquest servei, contacteu amb nosaltres a través del formulari o al telèfon 936821043