7 i TRIA és una empresa educativa especialitzada en la gestió de serveis per a l’ensenyament, l’alimentació, el lleure i la cultura. Gestionem projectes de menjador escolar, cuina, càtering, casals de vacances, colònies, extraescolars i serveis d’acollida.

L’experiència de 7 i TRIA

Els nostres orígens es remunten a l’any 1990, quan un equip de professionals del sector del lleure vam decidir fundar aquesta empresa, amb la intenció de donar un nou impuls a l’educació en el temps de lleure infantil.

La nostra experiència i capacitat de treball ens ha permès oferir un ampli ventall de serveis adreçats a tota la comunitat educativa, d’una manera compromesa i eficient. Ens hem adaptat a les noves necessitats i demandes de la societat i dels centres educatius, ampliant aquest ventall de projectes, per adaptar-nos a aquests canvis.

Actualment, 7 i TRIA està format per més de 1.600 persones, entre personal d’oficina, monitors i responsables pedagògics, i personal de cuina i càtering. Un equip de professionals implicats en el projecte d’empresa. Escoles i Associacions de Mares i Pares de tot el territori català confien en nosaltres per la gestió de més de 130 serveis i projectes educatius. Tenim capacitat d’adaptar-nos a les diferents necessitats i circumstàncies de qualsevol tipologia de centre, perquè cada escola és única i per tant, cada projecte és únic, a mida de cada centre.

 

Si vols conèixer més sobre 7 i TRIA, clika aquí