Blog

A la tardor: cuinem amb raïm

La tardor és temps de raïm. Per això, avui us portem algunes idees per cuinar i menjar aquesta fruita tant dolça.

wine-3646190_640

Amanides amb raïm

Podeu afegir raïm a les vostres amanides de tardor. Combina molt bé amb nous, api i formatge. A més, donarà un color, una textura i un contrast diferent a les vostres amanides.

Per berenar
  • Batut de raïm i plàtan: agafeu 1 plàtan, una mica de raïm i una mica de llet. Passeu pel turmix i ja teniu un bon berenar!! Si us agraden les espècies podeu afegir-ne al vostre gust (per exemple, una mica de canyella).
  • Broqueta de fruita: deixeu que els nens combinin les fruites de temporada que més els agradin, talleu-la a daus i punxeu-les amb un pal de “pinxos”. Algun dia també la podeu acompanyar amb una mica de xocolata desfeta per sobre,
Postres
Tant senzill com preparar un plat amb talls de formatge i raïm.
Sabeu què diuen? Doncs que “uvas y queso… saben a beso“!